Прашања за обложување
Онлајн бонуси

Најчесто поставувани прашања за бонус за кладилници – FAQ

Дали бонусот за кладлница е наменет само за нови корисници? Не. Во зависност од промоцијата, многу често се квалификувани и постојаните корисници. Moжам да ги повлечам бонус средствата? Се разбира дека да, но најпрво треба […]