Со цел да ви овозможиме одговори на сите прашања кои ги имате за онлајн обложувањето, ви претставуваме листа на најчесто поставуваните прашања и одговори.

За колку време ќе стигнат моите пари?

Исплатата се процесира од најмалку 12 часа, до 5 работни дена во зависност од методот за исплата.

Дали моите податоци се сигурни во онлајн обложувалниците?

Вашите податоци се сигурни бидејќи лиценцираните обложувалници имаат најразлични системи за заштита.

Дали вистински постои бонус за обложување?

Да. Бонусот се користи со цел да се привлечат што повеќе нови корисници.

Ми побараа документ за идентификација. Дали да им испратам?

Слободно, бидејќи со тој документ се верифицира вашата сметка за кладење.

Дали има провизија за уплата и исплата?

Најчесто не.

Дали веднаш треба да направам депозит откако ќе се регистрирам?

Не. Депозит може да направите кога што ќе посакате.

Може ли да ја затворам сметката за обложување?

Да. Во секоја обложувалница имате опција за затворање на сметката.

Дали коефициентите се добри во онлајн обложувалниците?

Дефинитивно коефициентите се одлични.

Кој ќе ми помогне ако се соочам со проблем при обложувањето?

Секоја обложувалница има корисничка поддршка и најчесто таа е активна 24/7. Нив може да ги добиете на различни начини како Live Chat, Е-Маил, телефонски број, контакт форма итн.

Најчесто поставувани прашања за бонус за онлајн обложувалници – FAQ

Дали бонусот за кладилница е наменет само за нови корисници?

Не. Во зависност од промоцијата, многу често се квалификувани и постојаните корисници.

Moжам да ги повлечам бонус средствата?

Се разбира дека да, но најпрво треба да исполните одредени услови за користење.

Дали бонусот за кладење има рок на траење?

Да, бонусот има рок. Тој временски период е напишан во условите за користење на самата бонус понуда.

Дали може да добијам два пати бонус без депозит?

Не. Обично бонусот за депозит се добива само еднаш при регистрацијата.

Која е вредноста на добриот бонус за добредојде?

Обично оваа вредност на бонусот за добредојде се движи околу 100% до 6000 денари.

Најчесто поставувани прашања и одговори за најдобри обложувалници за онлајн кладење – FAQ

Дали може да се обложувам преку мојот мобилен телефон?

Да. Секоја добра обложувалница располага со мобилна верзија на нивниот сајт или пак мобилна апликација, па така при обложување преку телефон не би имале поголеми проблеми.

Дали секоја обложувалница треба да биде лиценцирана?

Дефинитивно да. Обложувалниците кои немаат лиценца најчесто се измамнички и вашите податоци како и евентуалната добивка ќе бидат злоупотребени.

Кои се најдобри обложувалници за онлајн кладење?

Сите обложувалници кои се наведени погоре спаѓаат во групата на најдобри обложувалници за онлајн кладење. Која и да ја изберете нема да погрешите.

Како можам да депозирам во онлајн кладилница?

Вие може да депозирате во зависност од понудените методи. Најчесто се користат кредитните и дебитните картички, како и електронските новчаници како Skrill и Neteller.

Дали добивката ќе ми биде исплатена?

Да. Доколку станете дел од горе понудените обложувалници нема потреба да се грижите за вашата добивка.