Најчесто поставувани прашања за бонус за кладилници – FAQ

Прашања за обложување
Прашања за обложување

Дали бонусот за кладлница е наменет само за нови корисници?

Не. Во зависност од промоцијата, многу често се квалификувани и постојаните корисници.

Moжам да ги повлечам бонус средствата?

Се разбира дека да, но најпрво треба да исполните одредени услови за користење.

Дали бонусот за кладење има рок на траење?

Да, бонусот има рок. Тој временски период е напишан во условите за користење на самата бонус понуда.

Дали може да добијам два пати бонус без депозит?

Не. Обично бонусот за депозит се добива само еднаш при регистрацијата.

Која е вредноста на добриот бонус за добредојде?

Обично оваа вредност на бонусот за добредојде се движи околу 100% до 6000 денари.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*